ua en ru

Мін'юст США і ФБР домовилися прискорити розслідування у справі Клінтон

Мін'юст США і ФБР домовилися прискорити розслідування у справі Клінтон Фото: Хілларі Клінтон

Мін'юст США і ФБР домовилися прискорити процес розгляду справи

Глава американського Міністерства юстиції Лоретта Лінч і директор ФБР Джеймс Комі домовилися прискорити процес розгляду з приводу нових електронних листів у справі кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Про це повідомляє телекомпанія NBC.

Наголошується, що Лінч і Комі зустрілися у Вашингтоні в понеділок і докладно обговорили поточну ситуацію. Вони прийшли до висновку, що процес слід прискорити. Як відзначає телекомпанія, в даний час співробітники переглядають за допомогою спеціальних програм електронні листи на ноутбуці, який належить колишньому конгресмену Ентоні Винеру. Він є чоловіком помічниці Клінтон - Хуми Абедін.

У загальній складності на пристрої виявлені приблизно 650 тисяч листів. Співробітники бюро намагаються виділити ті з них, які були отримані від Абедін в період, коли Клінтон обіймала посаду держсекретаря США (2009-2013 рр..).

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США поки не виявило зв'язків кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа з владою Російської Федерації.