ua en ru

Мін'юст у травні оголосить конкурс на посаду глави центру безоплатної правової допомоги

Мін'юст у травні оголосить конкурс на посаду глави центру безоплатної правової допомоги Фото: Павло Петренко

Петренко пообіцяв, що Мін'юст продовжить розвиток системи безоплатної правової допомоги

Міністерство юстиції оголосить конкурс на посаду керівника Всеукраїнського центру безоплатної правової допомоги після травневих свят. Про це сьогодні в ході брифінгу повідомив міністр юстиції України Павло Петренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо продовжувати розвиток системи безоплатної правової допомоги та в зв'язку з тим, що Андрій Вишневський перейшов до нас в Міністерство юстиції на посаду заступника міністра, я хочу зробити відповідну заяву... Мною було прийнято рішення ініціювати перед урядом внесення змін до положення про центр і проведення відповідного консультативного конкурсу для того, щоб новий керівник системи безоплатної правової допомоги був обраний серед найкращих кандидатів... Ми плануємо буквально після травневих свят оголосити конкурс і провести конкурс на заміщення вакантної посади Всеукраїнського центру безоплатної правової допомоги", - сказав він.

Нагадаємо, Петренко повідомив, що Міністерство юстиції України завтра, 25 квітня, має намір представити директора Департаменту по люстрації.