ua en ru

У МінТОТ розказали про ситуацію з водопостачанням в Авдіївці

У МінТОТ розказали про ситуацію з водопостачанням в Авдіївці Фото: ситуація з водопостачанням в Авдіївці

Воду подаватимуть двічі по 4 години до 22 квітня включно

Вода для Авдіївки надходить із запасів, що зберігаються у заглибленому резервуарі, що дає можливість подавати воду двічі по 4 години до 22 квітня включно. Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Так, міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) повідомив, що станом на 20 квітня в Авдіївці наповнено 11 резервуарів загалом на 18 м.куб. води для реагування у випадку гострої потреби.

Як зазначається, підвіз води у м. Авдіївка та с. Верхньоторецьке здійснюють на постійній основі наступні організації ADRA Ukraine та People in need.

Нагадаємо, раніше повідомляося, що у зв’язку із зупинкою роботи Донецької фільтрувальної станції (ДФС) на Донбасі організовують підвезення питної води.

Донецька фільтрувальна станція остаточно зупинила роботу у середу, 18 квітня. Разом із нею припинено подачу води у шість населених пунктів Донецької області. Зокрема припинено подачу питної води в Авдіївку, частково Донецьк і Ясинувату, в селище Червоний Партизан, села Крута Балка і Верхньоторецьке.