ua en ru

За минулу добу в зоні АТО поранено двох український військових

За минулу добу в зоні АТО поранено двох український військових Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Основна активність бойовиків фіксувалася у районі Авдіївської промзони

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу незаконні збройні формування 27 разів порушили перемир’я, двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Як і кілька днів поспіль, основна активність ворога фіксувалась у районі Авдіївської промзони, де з 18 години і до опівночі бойовики 5 разів били по наших позиціях з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, на Донецькому напрямку, двічі під ворожим вогнем опинились українські опорні пункти неподалік Новоселівки (Друга). А близько 21 години злочинці вчергове зі стрілецької зброї обстріляли будинки мирних мешканців селища Зайцевого.

На Луганському напрямку ворог відкривав вогонь на підступах до Кримського, Станиці Луганської, Новоолександрівки. А у результаті обстрілу з гранатомету наших укріплень у районі Троїцького один український боєць отримав поранення.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 17.08.2017 року. У районі проведення АТО, наприкінці минулої доби інтенсивн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 серпня 2017 р.

На Маріупольському напрямку наприкінці доби було відносно тихо. Лише поблизу Широкиного бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри.

Нагадаємо, у Службі безпеки України повідомили, що за місяць викрила кілька диверсійних груп, які планували вбивство українських державних діячів.