ua en ru

За минулу добу в Луганській області поранено 3 військових та 2 мирних жителів, - ОДА

За минулу добу в Луганській області поранено 3 військових та 2 мирних жителів, - ОДА Фото: за добу в Луганській області поранено 3 військових і 2 мирних жителів

Бойовики різко посилили вогневу агресію

За минулу добу, 26 серпня, в Луганській області поранено 3 військових та 2 мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Унаслідок мінометного обстрілу села Кримського Новоайдарського району був поранений командир відділення роти 24-ї механізованої бригади.
По Станиці Луганській стріляли з 21:00 до 1:00 із 82-мм мінометів, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї. У результаті було поранено двох військовослужбовців 128-ї бригади

На вул. Совєтській, 22 був перебитий газопровід - 1200 мешканців залишилися без газу. Також у лісосмузі між селищами Вільхове та Болотене підірвалися на розтяжці двоє мирних громадян 1957 і 1958 років народження. Постраждалих доставлено до лікарні.

Зазначається, що село Болотене вранці з 05:00 до 05:30 обстрілювали із важких 120-мм мінометів.

"Сьогодні о 07:20 по Троїцькому стріляв танк. Зараз з'ясовуємо подробиці. Бойовики різко посилили вогневу агресію. Вони почали нагло обстрілювати Луганську область із забороненої домовленостями зброї навіть удень, що каже про те, що вони продовжують ескалацію, не зважаючи на чергові Мінські угоди", - повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, у штабі АТО повідомили, що українська армія з учорашнього вечора понесла серйозні втрати в секторі "М".