ua en ru

Минулої доби на Донбасі зафіксовано 66 обстрілів, 5 бійців АТО поранено

Минулої доби на Донбасі зафіксовано 66 обстрілів, 5 бійців АТО поранено Фото: наслідки обстрілу Бердянського (прес-центр штабу АТО)

Вкотре терористи обстріляли одне з прифронтових селищ

Протягом минулої доби, 17 червня 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 06:00 неділі загалом здійснили 66 обстрілів на Донбасі, внаслідок чого поранення отримали п’ятеро українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Facebook.

"Минулої доби обстановка в районі проведення АТО знову була напруженою. Проросійські незаконні збройні формування 66 разів використовували зброю проти українських воїнів. Майже третина цих порушень відбулась із застосуванням противником важкого артилерійського озброєння. Вкотре загарбники обстріляли й одне з прифронтових селищ", - йдеться в ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, близько 18:00 суботи російські найманці з мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, вчергове обстріляли житловий сектор населеного пункту Бердянське, що неподалік Маріуполя.

Зазначено, що в результаті обстрілу було зруйновано дах та стелю одного з будинків по вулиці Морська, одна з мін призвела до загоряння будівлі. Також значних пошкоджень зазнали ще декілька споруд, розташовані неподалік епіцентру вибуху ворожого боєприпасу. Жертв серед місцевого населення не зафіксовано.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 18 червня 2017 року Минулої доби обстановка в райо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 червня 2017 р.

"У результаті бойових дій минулої доби п'ятеро бійців сил АТО зазнали поранень", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики в зоні антитерористичної операції на Донбасі обстріляли житловий сектор населеного пункту Бердянське поблизу Маріуполя (Донецька область).