ua en ru

Бойовики обстріляли житловий сектор Бердянського біля Маріуполя

Бойовики обстріляли житловий сектор Бердянського біля Маріуполя Фото: терористи ДНР обстріляли Бердянське (twitter.com/borisich_glass)

Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється

Підтримувані Росією бойовики в зоні антитерористичної операції на Донбасі обстріляли житловий сектор населеного пункту Бердянське поблизу Маріуполя (Донецька область). Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook увечері 17 червня.

"Сьогодні, 17 червня, близько 18:00 бойовики в черговий раз обстріляли житловий сектор населеного пункту Бердянське поблизу Маріуполя, застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Внаслідок обстрілу виникла пожежа в житловому будинку по вулиці Морська. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що зараз у Бердянському працює спостережна група української сторони спільного центру з координації та контролю на лінії розмежування (СЦКК), інформація щодо інших наслідків обстрілу уточнюється.

"Такими діями НЗФ ОРДО вкотре демонструють прагнення до подальшого загострення конфлікту та відверте нехтування Мінськими домовленостями", - переконана українська сторона СЦКК.

Терміново! НЗФ ОРДО обстріляли житловий сектор селища Бердянське із забороненої зброї Українська сторона СЦКК повідомл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше на Донбасі бойовики обстріляли Мар'їнку (Донецька область), в результаті чого було пошкоджено три житлові будинки.