ua en ru

На Донбасі за добу зафіксовано 6 обстрілів, поранений один військовий

На Донбасі за добу зафіксовано 6 обстрілів, поранений один військовий Фото: солдат ЗСУ (facebook.com/28brigade)

Підрозділи ЗСУ в районі АТО дотримуються режиму припинення вогню

Протягом минулої доби, 24 грудня 2017 року, російсько-терористичні війська загалом 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого поранення отримав один український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо новорічно-різдвяного перемир’я, російсько-окупаційні війська за темної пори доби не припинили обстрілів позицій Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку ворог понад годину вів вогонь із 82-мм мінометів по позиціях сил АТО довкола Кримського та випустив загалом понад 20 мін.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 24 грудня 2017 року Незважаючи на досягнуті у Мінську домовленості щодо новорічно-різ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 грудня 2017 р.

"Загалом минулої доби російсько-терористичні війська 6 разів порушили режим тиші. У результаті ворожого обстрілу один український військовослужбовець зазнав поранення. Підрозділи ЗСУ в районі проведення АТО забезпечують виконання всіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін та дотримуються Мінських домовленостей", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі готують потужний випробовувальний вибух 25 грудня 2017 року.