ua en ru

Бойовики на Донбасі готують потужний вибух 25 грудня, - розвідка

Бойовики на Донбасі готують потужний вибух 25 грудня, - розвідка Фото: проросійський бойовик ДНР (facebook.com/abazia)

Він може статися на території Макіївського НДІ з безпеки робіт у гірничій промисловості

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі готують потужний випробовувальний вибух 25 грудня 2017 року, в день святкування Різдва за Григоріанським календарем. Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"За даними розвідки штабу АТО, завтра, 25 грудня, в день святкування Різдва за Григоріанським календарем, планується випробування вибухових речовин на території Державного Макіївського науково-дослідного інституту з безпеки робіт у гірничій промисловості", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також уточнили можливий час здійснення провокації бойовиками.

"Приблизно з 09:00 до 15:00 на вказаному об’єкті може статися потужний вибух. У робочий час можуть постраждати цивільні громадяни - працівники підприємства, які змушені з об’єктивних причин залишатися на тимчасово окупованих територіях", - попередили в штабі АТО.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ: Відповідно до Мінських домовленостей на лінії бойового зіткнення з 00:00 годин 23 груд...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі протягом дня бойовики здійснили два провокаційні обстріли позицій сил антитерористичної операції на Донецькому напрямку, незважаючи на встановлене новорічне перемир'я.