ua en ru

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 41 обстріл, поранено 2 військові

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 41 обстріл, поранено 2 військові Фото: ситуація в зоні АТО загострюється

Військовослужбовці ЗСУ відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї

Протягом минулої доби, 21 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 41 обстріл позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ здійснили 41 провокаційний обстріл позицій Збройних Сил України", - йдеться у ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, на Приморському напрямку по опорних пунктах українських військ під Новотроїцьким ворог гатив із мінометів калібру 120-мм, захисників Мар'їнки накривав вогнем танків, 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм противник накривав позиції поруч Троїцького, міномети калібру 82-мм застосовував поблизу Кам’янки, з озброєння БМП, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів гатив по оборонцях Пісків.

Своєю черго на Луганському напрямку по опорних пунктах поблизу Кримського ворог вів вогонь із автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 22 квітня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 квітня 2017 р.

"Аби подавити вогневу активність ворога під час обстрілу позицій поруч населеного пункту Жовте, наші військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї. За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення", - констатували у штабі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 21 квітня в результаті бойових дій отримав поранення один військовий.