ua en ru

В зоні АТО за день поранення отримав один військовий, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за день поранення отримав один військовий, загиблих немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики станом на вечір за сьогодні 21 раз обстріляли українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 21 квітня в результаті бойових дій отримав поранення один військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"З початку доби російсько-терористичні підрозділи 21 раз обстріляли позиції українських військ... Один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики з мінометів обстріляли Новотроїцьке, по Мар'їнці застосовували танки, міномети, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети. З протитанкових гранатометів і кулеметів обстріляні опорні пункти в районі Водяного та Лебединського, а також Гнутового.

На Донецькому напрямку позиції в районі Троїцького обстріляли з мінометів, автоматичних гранатометів і кулеметів великого калібру. По опорним пунктам в районі населеного пункту Піски - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 21квітня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ почала антитерористичні навчання поблизу окупованого Криму.