ua en ru

За минулу добу на Донбасі внаслідок обстрілів поранено 3 мирних жителів

За минулу добу на Донбасі внаслідок обстрілів поранено 3 мирних жителів Фото: поліція відкрила справи за фактом обстрілу

За вказаними фактами поліцією відкриті кримінальні провадження

За минулу добу на Донбасі внаслідок обстрілів поранено 3 мирних жителів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

"Жінка 1961 року народження та чоловік 1978 року народження , мешканці Житомирської області, отримали поранення поблизу с. Зайцеве внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань. З осколковими пораненнями їх було доправлено до лікарні м. Бахмут. Повідомлення про подію надійшло до поліції вчора о 17:45 від лікаря травмпункту ЦРЛ м. Бахмут", - сказано в повідомленні.

Так, пораненим було надано необхідну медичну допомогу, після чого направлено на подальше лікування до Дніпра.

Лікарі констатували у жінки чисельні поранення голови, струс головного мозку. У чоловіка осколкове поранення руки з наявним чужорідним тілом, відкритий перелом.

В Авдіївці внаслідок вибуху чоловік отримав осколкове поранення голови. Потерпілий госпіталізований до міської лікарні. Наразі життю пораненого нічого не загрожує.

За вказаними фактами поліцією відкриті кримінальні провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики обстріляли українських волонтерів у районі Зайцевого, є поранені.