ua en ru

У Мінсоцполітики розповіли, коли перестануть діяти субсидії на оплату ЖКГ

У Мінсоцполітики розповіли, коли перестануть діяти субсидії на оплату ЖКГ Фото: у Мінсоцполітики розповіли, коли перестануть діяти субсидії

Міністерство соціальної політики спростовує чутки про те, що рання тепла весна вплинула на скасування субсидій

Житлові субсидії, призначені з 1 жовтня 2016 року, будуть діяти до 30 квітня 2017 року включно. Про це у Facebook повідомляє Міністерство соціальної політики України.

Міністерство соціальної політики спростовує чутки про те, що рання тепла весна вплинула на скасування субсидій. Зазначено, що з огляду на теплу весну, у квітні субсидії будуть перераховані з урахуванням кількості днів опалювального періоду.

"Субсидії у квітні ніхто не скасовував. Якщо опалювальний період закінчився, до прикладу, 2 квітня – то норма газу, тепла або електрики, залежно від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний "опалювальний" місяць", - коментують ситуацію в Мінсоцполітики.

Повідомляється, що, як правило, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на опалювальний період та окремо на не опалювальний.

Так, з 1 травня по 30 вересня 2017 року допомога на оплату комунальних послуг також надаватиметься, однак її розмір буде дещо меншим.

«Зимові» субсидії діють до 30 квітня включно Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг приз...

Опубліковано Міністерство соціальної політики України 3 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство соціальної політики України планує ввести норму про створення електронного реєстру трудових договорів.