ua en ru

У Мінську почалося засідання контактної групи

У Мінську почалося засідання контактної групи Фото: зала засідань контактної групи в Мінську (president-hotel.by)

На минулому засіданні контактна група домовилася про розмінування району Донецької фільтрувальної станції

У Мінську (Білорусь) сьогодні, 29 листопада 2017 року, почалося засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"В Мінську почалося засідання тристоронньої контактної групи", - написала вона.

В Мінську почалося засідання Тристоронньої контактної групи.

Опубліковано Даркою Оліфер 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ході засідання контактної групи 15 листопада сторони домовилася про розмінування району Донецької фільтрувальної станції.

"Українська сторона підтвердила свою повну прихильність взятим на себе зобов'язанням. Особливе занепокоєння викликають обстріли життєво важливих об'єктів цивільної інфраструктури, зокрема, зафіксовано СММ ОБСЄ випадки обстріли Донецької фільтрувальної станції, наслідки яких можуть призвести до гуманітарної та екологічної катастрофи. Зокрема, мова йде про домовленості не проводити обстрілів і наступів на Донецьку фільтрувальну станцію; провести роботи з розмінування в районі цієї станції і доріг, що ведуть до неї; надати гарантії безпеки для працівників станції, ремонтних бригад і персоналу СММ ОБСЄ", - повідомляла Оліфер.