ua en ru

Мінпромполітики спільно з "Укрспецекспортом" в тримісячний термін доручено провести заходи щодо реорганізації "Таско-експорта"

Міністерству промислової політики України спільно з "Укрспецекспортом" в тримісячний термін доручено провести заходи, пов'язані з реорганізацією "Таско-експорта". Розпорядження Кабінету міністрів України про реорганізацію "Таско-експорта" в дочірнє підприємство основного спецекспортера всіх видів озброєнь і військової техніки - підконтрольної президентові компанії "Укрспецекспорт" - було підписане 14 липня ц.р., пише "Комерсант-Україна".

Директор "Таско-експорта" Володимир Плечун позитивно оцінив нинішнє рішення уряду. "Упорядкувалася ситуація, пов'язана з тим, що на одному ринку штовхалися декілька українських компаній. Не було чіткої координації дій. Колишня влада для чогось зіштовхувала нас лобами. На сьогоднішній день ми виконуємо постанову уряду і проти неї не заперечуємо", - сказав він.

При цьому наслідки злиття підприємств В.Плечун оцінювати не став. "Складно сказати, добре або погано нам буде від цієї реорганізації, але я можу сказати одне: у нас буде чітка вертикаль команди, і розширяться наші можливості", - заявив він. В.Плечун не уточнив, про які саме можливості йде мова, відзначивши лише, що компанія, як і раніше, спеціалізуватиметься на експорті-імпорті військових вибухових речовин, боєприпасів і їх елементів.