ua en ru

Міноборони заявило, що терористи обстріляли два села поблизу Слов'янська з метою дискредитації сил АТО

Міністерство оборони України повідомило, що сьогодні, 26 травня 2014 р., бойовики здійснили обстріл селищ Іванівка та Андріївка поблизу міста Слов'янськ в Донецкій обл. з метою дискредитації сил антитерористичної операції.

Міністерство оборони України повідомило, що сьогодні, 26 травня 2014 р., бойовики здійснили обстріл селищ Іванівка та Андріївка поблизу міста Слов'янськ в Донецкій обл. з метою дискредитації сил антитерористичної операції. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

"Терористи відкрили вогонь по мирним жителям зі стрілецької зброї та мінометів з метою дискредитації сил антитерористичної операції, формування в українського суспільства та світової спільноти негативного ставлення до дій українських силовиків. Управління преси та інформації Міністерства оборони України повідомляє, що протягом останньої доби підрозділи Збройних сил України, які беруть участь в антитерористичній операції, не проявляли активності у згаданому районі та не проводили жодних силових акцій поблизу згаданих населених пунктів", - йдеться у повідомлення.

Також зазначається, що на даний час українські військові намагаються встановити наявність жертв серед цивільного населення в результаті злочинних дій бандитів.