ua en ru

Міноборони повернуло в зону АТО батальйону 72-ї механізованої бригади

Міністерство оборони України повернуло в зону антитерористичної операції батальйону 72-ї механізованої бригади.

Міністерство оборони України повернуло в зону антитерористичної операції батальйону 72-ї механізованої бригади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"Після виведення із зони АТО в бригаді протягом певного часу були проведені заходи щодо відновлення боєздатності та доукомплектування особовим складом і бойовою технікою. Військовослужбовці також мали змогу зустрітися зі своїми рідними під час відпустки. Зараз батальйон повністю укомплектований технікою, поповнені запаси боєприпасів і матеріально-технічних засобів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, основу даної батальйонної тактичної групи складають офіцери і солдати, які вже мають бойовий досвід.

Нагадаємо, вранці 4 серпня в ході бою з бойовиками на Донбасі частина українських військових відступила на територію Росії. Зокрема, за даними спікера інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрія Лисенка, на територію РФ перейшло 311 українських військових: 171 військовослужбовець Збройних сил України та 140 прикордонників. За даними прес-центру АТО, група військовослужбовців 72-ї моторизованої бригади була змушена відступити на територію Російської Федерації з-за того, що у них закінчилися патрони під час бою з терористами.