ua en ru

В Міноборони повідомили про 1 загиблого та 2 поранених військових РФ на Донбасі

В Міноборони повідомили про 1 загиблого та 2 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

Також знищено 1 БТР бойовиків

На окупованому Донбасі за минулу добу, 18 листопада 2016 року, загинув один військовослужбовець Російської Федерації, ще двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"1 окупанта ліквідовано, 2 - поранено, 1 БТР - знищено. Така прикрість трапилася у так званій "4-й бригаді" та "9-му полку" російсько-окупаційних військ", - повідомив Лисенко.

Крім того, він повідомив, що вчора п'яні військові РФ викрали цивільний автомобіль та намагалися проїхати на ньому через блокпост бойовиків. Внаслідок чого один військовий РФ був застрелений бойовиками, другий отримав поранення.

"Вчора 2 окупантів зі складу так званого "2-го батальйону 9-го полку" російсько-окупаційних військ після тривалого спілкування із "зеленим змієм" викрали цивільний автомобіль та намагалися проїхати на ньому через блокпост незаконних збройних формувань. Бойовики відкрили по "колегах" вогонь на ураження. У підсумку, одного п’яницю застрелили, другого поранили", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено одного українського військового, загиблих немає.