ua en ru

Міноборони РФ замовило 20 тис. медалей для учасників операції в Сирії

Міноборони РФ замовило 20 тис. медалей для учасників операції в Сирії Фото: Міноборони РФ замовило медалі для учасників операції в Сирії

Серед геральдичної продукції будуть медалі "За звільнення Пальміри" і "За розмінування Пальміри"

Міністерство оборони Російської Федерації планує закупити 20 тисяч медалей для учасників військової операції в Сирії, передає РБК.

Повідомляється, що медаль "Учаснику військової операції в Сирії" планується виготовити з бронзи, патинованої "під античну бронзу".

Зазначено, що вартість кожної медалі буде становити 222,75 рублі, загальна вартість лота - 4,455 млн рублів.

Також серед замовленої міністерством геральдичної продукції вказано два лота на виготовлення медалей "За звільнення Пальміри" і "За розмінування Пальміри". З патинованої під бронзу латуні планується виготовити по 50 примірників кожної медалі.

Зазначимо, що Міністерство оборони спростувало інформацію про кількість замовлених медалей. Міноборони уточнило, що замовлення на 20 тис. медалей «Учаснику військової операції в Сирії» було розміщено на сайті державних закупівель помилково, насправді ж нагород планується закупити у десять разів менше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Великобританія направить 900 млн доларів Україні та країнам Балтії для захисту від РФ.