ua en ru

Міноборони РФ пояснило концентрацію військ в Криму оперативно-тактичними навчаннями

Міноборони РФ пояснило концентрацію військ в Криму оперативно-тактичними навчаннями Фото: Сергій Шойгу

Шойгу доповів президенту Путіну, що раптова перевірка в Південному військовому окрузі вступила у завершальний етап

Міністерство оборони Російської Федерації пояснило концентрацію військ в Криму оперативно-тактичними навчаннями. Про це заявив глава військового відомства РФ Сергій Шойгу, повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомляється, Шойгу доповів президентові РФ Володимиру Путіну про те, що раптова перевірка в Південному військовому окрузі вступила у завершальний етап.

"В даний момент на полігоні Опук здійснюється основний розіграш практичних дій. В ході двостороннього оперативно-тактичного навчання сполуками і військами Чорноморського флоту і Повітряно-десантних військ відпрацьовуються питання оборони узбережжя і відбиття висаджування морського десанту", - розповів Шойгу.

Як повідомляється, Шойгу також заявив, що "сили протиповітряної оборони і винищувальної авіації, які дислокуються на території Кримського федерального округу, відображають масований авіаційний удар умовного противника".

Він зазначив, що сьогодні, 11 лютого, в Криму почався заключний етап раптової перевірки, в ході якої проводяться 29 навчань різного рівня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи морської піхоти Чорноморського флоту РФ, дислоковані в аннексированном Криму, завершили навантаження на великі десантні кораблі "Цезарь Куніков" і "Новочеркаськ" в рамках проведення раптової перевірки Південного Військового округу.