ua en ru

Чорноморський флот РФ провів навчання з висадки десанту

Чорноморський флот РФ провів навчання з висадки десанту Фото: десантний корабель "Цезарь Куніков"

Крім того морпіхи Каспійської флотилії провели навчання з бойовою стрільбою

Підрозділи морської піхоти Чорноморського флоту РФ, дислоковані в аннексированном Криму, завершили навантаження на великі десантні кораблі "Цезарь Куніков" і "Новочеркаськ" в рамках проведення раптової перевірки Південного Військового округу. Кораблі вийшли в море. Про це повідомляє прес-служба Міноборони Росії.

"Кораблі вийшли в район формування десанту і готуються виконати висадку підрозділів морської піхоти на необладнане узбережжя. Одночасно корабельні ударні групи і корабельні протичовнові ударні групи відпрацьовують завдання з оборони десантної групи в морі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ході раптової перевірки військ ЮВО корабельна пошукова ударна група Чорноморського флоту за підтримки протичовнової авіації провела навчання з виявлення підводного човна умовного супротивника.

Також в рамках раптової перевірки бойової готовності військ (сил) Південного військового округаРФ пройшло навчання з підрозділами морської піхоти Каспійської флотилії на полігонах Піски Артилерійські і Аданак.

Як повідомляє Міноборони РФ, підрозділи морської піхоти відпрацювали дії у наступі, виконавши бойові стрільби зі стрілецької зброї та метання гранат з мишенным позиціях, що імітує бойову техніку та особовий склад умовного противника.

Нагадаємо, 9 лютого російські військові кораблі в рамках перевірки боєготовності військ Південного військового округу відпрацьовують пошук підводних човнів умовного противника і хв в Чорному і Каспійському морях.