ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі Ілюстративне фото (flickr.com/ministryofdefenceua)

Вчора бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціям ООС

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 11 вересня 2018 року, внаслідок бойових дій поранення отримали четверо українських військових, один з них від отриманих травм помер. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Максим Праута.

Як зазначили у Міноборони, загалом вчора бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціям ООС, українські військові 6 разів відкривали вогонь у відповідь.

"За минулу добу під час бойових дій четверо військовослужбовців об’єднаних сил були поранені, один з них від отриманих важких поранень помер", - повідомив Праута.

Крім того, у Міноборони додали, що станом на 9 годину ранку 12 вересня на Донбасі було зафіксовано шість обстрілів з боку проросійських бойовиків. Втрат серед українських військових від початку доби немає.

Нагадаємо, раніше про одного загиблого та трьох поранених на Донбасі повідомляли у штабі ООС.

Додамо, також повідомлялося, що командування Російської Федерації (РФ) на окупованому Донбасі екстренно посилило підготовку "армійських корпусів" до боїв із застосуванням хімічної зброї.