ua en ru

В Міноборони підтвердили інформацію про одного постраждалого на Донбасі військового

В Міноборони підтвердили інформацію про одного постраждалого на Донбасі військового Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Вчора бойовики 37 разів обстрілювали українські позиції на Донбасі

В зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за добу, 13 вересня 2018 року, поранення отримав один український військовий. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначається, вчора бойовики 37 разів обстрілювали українські позиції, українські військові кілька разів відкривали вогонь у відповідь. Також зазначається, що за даними розвідки вчора на Донбасі було ліквідовано одного та поранено чотирьох проросійських бойовиків.

"В ході бойових дій отримав поранення один український військовослужбовець", - повідомив Гуцуляк, додавши, що його доставили до госпіталя.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Слідчий комітет Російської Федерації (РФ) порушив ще одну справу проти українських військових. За даними російського слідства, українські військові нібито обстріляли з важких видів озброєння об'єкти цивільної інфраструктури в селі Саханка (Донецька область).

Зазначимо, спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили десять реактивних систем залпового вогню поблизу окупованого Хрустального, розміщених в порушення ліній відводу.