ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових

У Міноборони підтвердили інформацію про двох постраждалих на Донбасі військових Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики 23 рази обстрілювали українські позиції

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 20 серпня 2018 року, поранення отримали двоє українських військових. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначається, за минулу добу бойовики 23 рази обстрілювали українські позиції.

"Внаслідок бойових дій двоє наших військових отримали поранення різних ступенів", - повідомив він, зазначивши, що пораненим надається необхідна меддопомога.

Крім того, у Міноборони додали, що станом на 12 годину 21 серпня на Донбасі зафіксовано 8 обстрілів з боку бойовиків, втрат у лавах ООС немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі вчора було зафіксовано безпілотник "Орлан-10" російського виробництва. Безпілотний літальний апарат виявили засобами радіоелектронної боротьби. Він здійснював політ без перетину лінії розмежування.

Крім того, у штабі ООС повідомляли, що вісім осіб було затримано за причетність до незаконних збройних формувань. Загалом протягом доби правоохоронцями зі складу об'єднаних сил перевірено 9 тисяч транспортних засобів та 9,8 тис. осіб.