ua en ru

У Міноборони підтримують позицію щодо присутності кораблів НАТО у Чорноморському регіоні

У Міноборони підтримують позицію щодо присутності кораблів НАТО у Чорноморському регіоні Фото: ілюстративне фото (flickr.com-nato)

У Чорноморському регіоні наразі більше 100 літаків і 700 танків

У Міністерстві оборони України заявили про підтримку позиції щодо присутності кораблів НАТО у Чорноморському регіоні. Про це заявив заступник глави Міноборони з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко під час міжнародної конференції "Україна - Грузія - НАТО: Сучасні виклики безпеки Чорноморського регіону", повідомляє "Україна - Солідарність - НАТО" у Facebook.

"Я підтримую свого грузинського колегу, що Росія - це глобальна загроза. Ми проводимо модернізацію флота, а також підтримуємо позицію щодо присутності кораблів членів НАТО у Чорноморському регіоні", - йдеться у повідомленні.

Петренко також додав, що до 2013 року у Чорноморському регіоні було тільки 12 тис. військових, а наразі їх - 32 тис.. Крім того, у Чорноморському регіоні наразі більше 100 літаків і 700 танків.

Анатолій Петренко, заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції, генерал-лейтенант під час...

Опубліковано Україна - Солідарність - НАТО 24 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами посла ЄС в Україні Хьюга Мінгареллі, Росія є головною загрозою Чорноморського регіону.