ua en ru

Міноборони призначить Неллі Стельмах директором департаменту матеріального забезпечення української армії

Міноборони призначить Неллі Стельмах директором департаменту матеріального забезпечення української армії Джерело фото:ru.golos.ua

Міністерство оборони України призначить Неллі Стельмах директором департаменту матеріального забезпечення української армії. Про це на брифінгу заявив радник Президента і помічник міністра оборони України Юрій Бірюков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Було прийнято рішення міністром оборони про реформування департаменту держзакупівель і про призначення Неллі Стельмах директором цього департаменту... Починаючи з цього моменту ми можемо говорити, що представники волонтерського руху будуть відповідати за речове та продовольче забезпечення всієї української армії",- заявив Бірюков.

Радник міністра зазначив, що будуть змінюватися також стандарти харчового та речового забезпечення української армії.

Зокрема, Міноборони вже звернулося до Кабінету міністрів з проханням збільшити грошову добову норму речового та харчового забезпечення українських солдатів з 17,6 грн до 32 грн.

Нагадаємо, в листопаді міністр оборони України Степан Полторак прийняв рішення посилити роботу Міністерства за рахунок волонтерів.