ua en ru

У Міноборони буде скорочено ще 145 посад, - Полторак

У Міноборони буде скорочено ще 145 посад, - Полторак Фото: Степан Полторак

В рамках оновлення керівного складу Міноборони і ЗСУ призначено на посади понад 140 учасників АТО

У Міністерстві оборони України в рамках оптимізації чисельності апарату буде скорочено ще 145 посад. Про це сьогодні під час розширеного засідання колегії міністерства заявив глава відомства Степан Полторак, передає прес-служба уряду.

"Завершується виконання заходів з реформування Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних сил і інших органів військового управління. Ми оптимізували організаційну структуру апарату Міністерства, позбавилися від структурних підрозділів з дублюючими або другорядними функціями. В рамках оновлення керівного складу в структурах Міністерства оборони та Збройних сил з числа військовослужбовців-учасників АТО призначені на посади більш 140 військовослужбовців. Попереду задача оптимізації чисельності апарату Міністерства оборони. Нам належить скоротити 145 посад", - заявив Полторак.

На колегії також йшлося й про заходи щодо створення Сил спеціальних операцій та опрацювання пілотного проекту по відродженню і розвитку Військово-Морських сил Збройних сил.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України планують завершити створення єдиного реєстру військовозобов'язаних до кінця 2015 р.