ua en ru

Міністр транспорту та зв’язку доручив прискорити підготовку всіх об’єктів галузі до зими

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов міністр транспорту та зв'язку України Костянтин Єфименко доручив Укрзалізниці, Державіаадміністрації, Укрморрічфлоту, Укравтодору прискорити підготовку до роботи в зимовий період, повідомляє пресова служба Міністерства транспорту та зв'язку.

Міністр Єфименко зазначив, що, за прогнозами синоптиків, від 25 листопада очікується різке погіршення погодних умов по всій території України. «Тому за ці кілька днів необхідно провести ревізію та терміново вивести в стан... готовності всі об'єкти залізниці, авіації, морського та річкового транспорту, автомобільні дороги»,- сказав він.

Особливу увагу при цьому К.Єфименко доручив приділити об'єктам дорожньої галузі. «Мають бути достатні запаси піску та солі, паливно-мастильних матеріалів, готова снігоприбиральна техніка»,- сказав він.

Нині повністю завершено виконання всіх специфічних заходів з підготовки до зими Держзв'язку та Держспецтрансслужби. Майже завершено підготовку Державіаадміністрацією, Укрзалізницею, Укрморрічфлотом.

Ходові випробування та введення в експлуатацію криголаму «Капітан Білоусов» заплановано до кінця листопада.