ua en ru

Міністерство у справах ветеранів може запрацювати за півроку, - нардеп

Міністерство у справах ветеранів може запрацювати за півроку, - нардеп Фото: Міністерство у справа ветеранів може з'явитись за півроку (УНІАН)

Спочатку робоча група має напрацювати концепцію такого відомства

Створення міністерства у справах ветеранів може зайняти близько півроку. Про це у коментарі РБК-Україна заявив представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко.

"Для створення нормального міністерства, якщо ми не хочемо просто для галочки, - у нас були прецеденти, коли ми створювали міністерства для галочки, - треба щоб пройшло мінімум 5-6 місяців", - заявив Денисенко.

За його словами, спочатку робоча група має напрацювати концепцію такого відомства, після чого буле організовуватися безпосередня робота міністерства.

Нардеп зазначив, що у БПП поки не обговорювали потенційних кандидатів, які можуть очолити нове міністерство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламент на поточному пленарному тижні має розглянути проект постанови "Про звернення Верховної Ради України до Кабінету міністрів України щодо створення Міністерства України у справах ветеранів - центрального органу виконавчої влади для забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни".