ua en ru

Мінінфраструктури: У розкладі рейсів авіакомпаній можливі зміни через технічні причини

У розкладі рейсів авіакомпаній можливі зміни через технічні причини. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури.

"Аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі, обслуговуючи рейси авіакомпаній згідно з добовим планом польотів. Через технічні причини в діяльності авіакомпанії можливі зміни в розкладі польотів. Оперативна інформація про статус рейсів відображається на он-лайн табло аеропорту", - йдеться в повідомленні відомства.

Зазначимо, раніше авіакомпанія "АероСвіт" повідомила, що причиною затримок авіарейсів 8-9 червня було виведення з експлуатації чотирьох літаків іноземних перевізників-партнерів і затримки з поставкою нових суден.

"Головна причина збоїв - несподіване для компанії виведення з експлуатації в травні поточного року чотирьох літаків закордонних перевізників-партнерів і затримки з постачанням двох нових повітряних суден з незалежних від "АероСвіту" причин. Це значно обмежило можливості компанії в резервуванні літаків", - йдеться в повідомленні.

"Відсутність повітряних суден, на які компанія розраховувала, складаючи розклад польотів, особливо позначилася на регулярності виконання рейсів з підвищенням інтенсивності перевезень в першій декаді червня - з початком Євро-2012", - зазначила компанія.