ua en ru

Мінінфраструктури зменшує збори авіакомпаніям в аеропорту "Бориспіль"

Мінінфраструктури зменшує збори авіакомпаніям в аеропорту "Бориспіль" Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

В наказі Мінінфраструктури передбачені також знижки авіакомпаніям за нові рейси

Міністерство інфраструктури України оприлюднило наказ, в якому передбачається зменшення зборів авіакомпаній в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян Facebook.

"В офіційному віснику # 48 від 20.06.17 р. Опубліковано застосований наказ Мінекономіки про затвердження змін до аеропортових зборів за обслуговування повітряних суден і пасажирів в ДП "МА " Бориспіль". Цим наказом передбачено зменшення зборів, суттєві знижки всім авіакомпаніям за нові рейси в нові аеропорти", - написав Омелян.

За словами Омеляна, дане рішення Міністерства простимулює зростання авіаперевезень і вільну конкуренцію. Для пасажирів ймовірно зменшиться вартість квитків, а також збільшиться вибір авіаперельотів.

Коли ми вперше обговорювали шляхи зниження вартості авіаперельотів, один впливовий чоловік сказавши мені в очі: "Снізіть т...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 21 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Омелян повідомляв, що Міністерство інфраструктури України працює над програмою підтримки внутрішньоукраїнських польотів.