ua en ru

Мінінфраструктури запропонувало перелік проектів в рамках програми інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні

Міністерство інфраструктури України запропонувало перелік проектів в рамках програми інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні. Про це повідомляє прес-служба міністерства.
Зокрема, запропоновано включити до проекту Програми інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні, наступні проекти: оновлення парку вантажних вагонів, комплексна модернізація тепловозів серії М62, 2М62 та ЧМЕ-3, побудова інфраструктури цифрового телевізійного мовлення в Україні, будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві на залізничній дільниці Київ-Московський - Дарниця, будівництво пасажирського терміналу "D", а також реконструкція та розширення перону "F" Міжнародного аеропорту "Бориспіль", перевантажувальний комплекс генеральних вантажів відкритого зберігання на причалі № 10 ДП "МТП "Южний", будівництво першої черги (гідротехнічні споруди) контейнерного терміналу на Карантинному молу ДП "Одеський морський торговельний порт" за рахунок штучно створеної території, ремонт автомобільної дороги Київ-Чоп, проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху у Київській та Полтавській областях, покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва тощо.
Нагадаємо, 2 лютого 2011 р. перший віце-прем'єр міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв на засіданні Кабінету міністрів України представив проект програми інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні.