ua en ru

Мінінфраструктури спростувало інформацію про старт роботи турецького лоукостера в Україні

Мінінфраструктури спростувало інформацію про старт роботи турецького лоукостера в Україні Фото: літак Pegasus Airlines (tourweek.ru)

Формат роботи з іноземними лоукостерами знаходиться на стадії обговорення

Міністерство інфраструктури України спростувало інформацію, що з'явилася раніше, про вихід на український ринок турецького лоукостера Pegasus Airlines. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

"Міністерство інфраструктури спростовує інформацію, яка вчора з'явилася у ряді ЗМІ з посиланням на заступника міністра з питань європейської інтеграції Віктора Довганя, щодо розширення присутності авіакомпанії Pegasus Airlines в Україні", - повідомили в прес-службі МІУ.

Там підтвердили, що міністерство дійсно веде переговори з низкою лоукост-авіакомпанії, але підкреслили, що називати формат співпраці та іншу більш докладну інформацію до завершення переговорів некоректно.

"Під час зустрічей представників іноземних авіакомпаній з керівництвом міністерства обговорюються різні формати роботи авіакомпаній в Україні, зокрема, і відкриття дочірніх підприємств. Однак формат роботи таких авіакомпанії знаходиться в стадії обговорення. Поки говорити про розширення присутності саме Pegasus Airlines в Україні немає підстав", - зазначили в Мінінфраструктури.

Нагадаємо, раніше українські ЗМІ з посиланням на заступника міністра інфраструктури Віктора Довганя повідомили про те, що турецький лоукост-авіаперевізник Pegasus Airlines подала документи в Державіаслужбу для реєстрації в якості української авіакомпанії.