ua en ru

У Мінінфраструктури анонсували прихід нового лоукостера

У Мінінфраструктури анонсували прихід нового лоукостера Ілюстративне фото (Pixabаy)

У компанії буде своє представництво в Херсоні

Ще одна лоукост-авіакомпанія має намір зайти на український ринок. Як повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, перевізник має намір відкрити базу і власне представництво в Херсоні, передає "Центр транспортних стратегій".

За його словами, авіакомпанія зараз проходить процедуру реєстрації в Україні, після чого її чекає сертифікація в Державній авіаційній службі України.

"Ми хочемо зробити регулярні рейси з Херсона авіакомпанії, у якої є бажання працювати в Україні, і ми говоримо не про Ryanair і не про Eurowings. Ми говоримо про компанію, яка реєструє своє представництво в Україні. Ця європейська авіакомпанія, яка володіє шістьма бортами, хоче зайти на внутрішні перельоти та рейси в країни ЄС у тому числі", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" прийняли рішення про розконсервацію терміналу F з квітня 2019 року.

Додамо, що 3 вересня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбувся запуск першого рейсу ірландського лоукост-перевізника Ryanair за маршрутом Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд. Літак Boeing 737-800 може вмістити до 190 пасажирів, і з Києва він вилетів заповнений на 100%.

Додамо, що Ryanair, крім рейсу Київ-Берлін, восени запустить ще 11 напрямів з "Борисполя".