ua en ru

У Мінінформполітики розповіли про  підсумки роботи за три квартали 2017 року

У Мінінформполітики розповіли про  підсумки роботи за три квартали 2017 року Фото: Міністерство інформаційної політики

Зокрема, було запущено  проект друку книжок для зони АТО

У Міністерстві інформаційної політики України розповіли про підсумки роботи за три квартали 2017 року. Про це повідомляє прес-служба МІП.

"У третьому кварталі нами разом з профільним комітетом було запущено проект друку книжок для зони АТО. Це, зокрема, книжки історичного характеру та про події в зоні АТО. У цьому році на цей проект було виділено порівняно невеликі кошти, але, сподіваюся, в наступному році ми зможемо друкувати та розповсюджувати значно більше літератури", - зазначив державний секретар міністерства Артем Біденко.

Член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський нагадав, що при МІП працює комісія з питань відновлення мовлення, яка дає дійсні результати.

"Зокрема, Нацрада за час роботи комісії виділила 88 частот саме для мовлення в Донецькій та Луганській областях . Це найбільша кількість виділених частот серед усіх інших областей", - сказав він.

Крім того, радник голови МІП з питань відновлення мовлення, депутат парламенту Олександр Бригинець розповів, що за цей рік було близько 30 виїздів в зону АТО.

"Ми виявили такий факт, що суттєво покращилось мовлення у Луганській області. Новозбудовані вежі - це не лише подача людям українських каналів, а й зменшення сили впливу ворожих мовників", - додав радник.

Нагадаємо, на початку вересня у Міністерстві інформаційної політики України (МІП) обговорювали питання будівництва нової телевежі в м. Покровськ у Донецькій області.