ua en ru

Мінінформполітики анонсувало запуск військового радіо "Голос Донбасу"

Мінінформполітики анонсувало запуск військового радіо "Голос Донбасу" Фото: Олександр Бригинець

Для мовлення виділено шість радіочастот

Мовлення військового радіо "Голос Донбасу" розпочнеться у лютому. Про це заявив член моніторингової місії Міністерства інформаційної політики України у зоні АТО Олександр Бригинець на брифінгу в Маріуполі, повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

"В цьому місяці вперше відбудеться запуск військового радіо "Голос Донбасу", для мовлення якого Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, на рішення Комісії при Міністерстві інформаційної політики України, виділив 6 радіочастот", - повідомив Бригинець.

В Мінінформполітики відзначають, що радіо створене на базі Державного комітету телебачення і радіомовлення україни із залученням відомих журналістів Донбасу.

"Місія радіо "Голос Донбасу" буде сприяти демократії в Донецькій та Луганській областях України поширенням незалежних новин про ситуацію в регіоні, особливо в окупованих районах - без цензури, ґрунтуючись на принципах об'єктивної журналістики", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 5 лютого представник України в ООН Володимир Єльченко повідомив про плани ініціювати поїздку членів Ради безпеки ООН на схід України.