ua en ru

У Мінфіні розповіли про реформування ДФС у 2018

У Мінфіні розповіли про реформування ДФС у 2018 Фото: ДФС (facebook.com/sfsofukraine)

Зокрема планується "зміна філософії та оновлення кадрів"

У Міністерстві фінансів України розповіли, як планують реформувати Державну фіскальну службу в 2018 році. Про це йдеться в колонці радника міністра фінансів, менеджера Проекту з комплексної реформи ДФС Яни Бугрімовою на DT.UA.

За її словами, зокрема планується "зміна філософії та оновлення кадрів", а також операційне вдосконалення роботи ДФС.

"Запровадження онлайн-сервісів, автоматизація камеральних перевірок, управління податковими ризиками, модернізація IT-інфраструктури - це ті зміни, які незабаром мають зробити ДФС якісною сервісною організацією, зручною та доступною для платників податків", - наголосила Бугрімова.

За її словами, аби вищезазначені плани на цей рік реалізувалися, а подальша реформа ДФС таки відбулася, Мінфін повторно вноситиме на розгляд уряду скасовані акти Кабміну, які стосуються реформи ДФС, з усіма доопрацюваннями та рекомендаціями партнерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів скасував раніше ухвалені постанови про реформування органів податкового і митного контролю та територіальних органів Державної фіскальної служби. Таке рішення ухвалено на засіданні уряду 11 січня 2018 року.