ua en ru

Мінфін презентував віртуальний університет

Міністерство фінансів України презентувало створення віртуального університету Мінфіну, повідомляє кореспондент РБК-Україна.
"Сьогодні Міністерство фінансів презентує новий інструмент вдосконалення практики управління державними фінансами. Це віртуальний університет Мінфіну", - сказав міністр фінансів України Федір Ярошенко.
Віртуальний університет є об'єднанням навчальних ресурсів підвідомчих Мінфіну вищих навчальних закладів на основі сучасних Інтернет технологій. До роботи віртуального університету Мінфін залучатиме, зокрема, науково-педагогічні кадри Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі. Відтепер на сайті Мінфіну усі бажаючі без відриву від виконання службових обов'язків зможуть набути нові знання. У разі відсутності доступу до мережі Інтернет система дистанційного навчання може бути налаштована на будь який комп'ютер за допомогою CD дисків, які будуть розповсюджені для слухачів віртуального університету. Оцінюванням знань за результатами навчання та сертифікацією опікуватимуться Центр незалежного тестування, який не має відношення до тестування та сертифікації компетентності Мінфіну.