ua en ru

Мінфін перерахував "Ощадбанку" кошти на погашення казначейських зобов'язань 2012 р. на 100 млн дол

Міністерство фінансів України 7 жовтня 2014 р. в повному обсязі перерахувало кошти для здійснення погашення та виплати купону казначейських зобов'язань серії А публічному акціонерному товариству "Державний ощадний банк України".

Міністерство фінансів України 7 жовтня 2014 р. в повному обсязі перерахувало кошти для здійснення погашення та виплати купону казначейських зобов'язань серії А публічному акціонерному товариству "Державний ощадний банк України". Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Міністерство фінансів України інформує про початок процесу погашення казначейських зобов'язань серії А. Зазначені державні цінні папери на пред'явника в документарній формі були розміщені протягом жовтня-листопада 2012 р. в обсязі 100 млн дол. із строком обігу 24 місяці, номінальною вартістю 500 дол., відсотковою ставкою 9,2% річних та сплатою купонів кожні шість місяців", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що на казначейських рахунках України є 9 млрд грн. і 2 млрд дол. для виконання зовнішніх зобов'язань.