ua en ru

Мінфін очікує ясності щодо моделі податкової реформи в листопаді

Мінфін очікує ясності щодо моделі податкової реформи в листопаді Фото: Міністерство фінансів України

В наступному місяці завершиться обговорення двох моделей реформи, запропонованих міністерством і профільним комітетом ВРУ

Міністерство фінансів України (Мінфін) очікує, що в листопаді цього року завершиться обговорення двох моделей податкової реформи, запропонованих міністерством і профільним комітетом Верховної ради України (ВРУ) і стане ясно, які саме податкові зміни будуть впроваджуватися в Україні. Про це в пості на Facebook написала заступник міністра фінансів України Олена Макеєва.

"Ми розуміємо, що в суспільстві існує великий запит на проведення податкової реформи і на зниження податків", - написала Макєєва.

Ми розуміємо, що в суспільстві є великий запит на проведення податкової реформи і на зниження податків. Міністерство фін...

Posted by Олена Макеєва on 13 октября 2015 г.

За словами заступника міністра фінансів, на початку вересня Мінфін планував направити податковий кодекс у ВРУ, але була представлена альтернативна модель реформи - від профільного комітету ВРУ. І оскільки ці моделі розрізняються, обговорення податкової реформи триває.