ua en ru

В МінАПК почали розробляти реформу лісової галузі, - Юшкевич

В МінАПК почали розробляти реформу лісової галузі, - Юшкевич Фото: Мінагрополітики

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України розпочала працювати робоча група з напрацювання напрямів реформування лісової галузі України. Про це повідомила т.в.о. голови Держлісагентства України Христина Юшкевич на сторінці Facebook.

"У Міністерстві аграрної політики та продовольства України стартувала робоча група з напрацювання напрямів реформування лісової галузі України", - написала вона.

За словами Юшкевич, всі учасники повністю підтримують, що першочергово необхідний новий стратегічний підхід - створити Національну лісову програму.

"Головні завдання. 1. Зберегти існуючі ліси, які в різних регіонах України виконують різні функції. До них потрібний особливий підхід. Програма має базуватися на ексклюзивних підходах до ведення лісового господарства на Півдні, Заході, Сході, Півночі. 2. Забезпечити збільшення лісистості шляхом нових підходів до лісорозведення, лісовідновлення та створення нових лісів. 3. Закласти основи прозорих правил ринку деревини", - написала Юшкевич.

"Щиро вірю, що ми оберемо правильний шлях, який дасть нам гарні результати!", - додала вона.

У Міністерство аграрної політики та продовольства України стартувала робоча група з напрацювання напрямів реформування л...

Опубліковано Kristina Yushkevych 16 грудня 2016 р.