ua en ru

Мінагрополітики розраховує отримати 20 млрд грн у бюджеті на 2015 рік

Міністерство аграрної політики та продовольства України розраховує отримати 20 млрд гривень в бюджеті на 2015 рік.

Міністерство аграрної політики та продовольства України розраховує отримати 20 млрд гривень в бюджеті на 2015 рік. Про це журналістам заявив міністр агрополітики Ігор Швайка, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми заклали свої бюджетні потреби на агропромисловий комплекс на рівні 20 млрд грн. Це фінансування різних програм, які мають право на існування", - заявив Швайка.

Він зазначив, що сьогодні відбудеться засідання урядового комітету, де буде обговорюватися питання фінансування Мінагрополітики, а завтра міністр очікує зустрічі з главою Міністерства фінансів України.

"Скільки реально буде - ми будемо обговорювати завтра з міністром фінансів завтра. Сьогодні на засіданні урядового комітету буде окрема зустріч з нашим докладним питань. Я готую наші пропозиції про потреби Міністерства, і з Мінфіном ми будемо це обговорювати. Коли проект бюджету буде у Верховній Раді, тоді ми будемо коригувати", - резюмував Швайка.

Нагадаємо, раніше в Мінагрополітики заявляли, що рівень забезпечення продовольством України є достатнім і не залежить від імпорту.