ua en ru

МінАП продовжує проводити конкурси на посади директорів ДП

МінАП продовжує проводити конкурси на посади директорів ДП Фото: МінАП продовжує проводити конкурси на посади директорів ДП

Усі конкурси відбуваються прозоро та відкрито, здійснюються он-лайн трансляції, організовуються круглі столи за участю експертів та учасників конкурсу

Мінагрополітики України з 21 вересня оголосило відкритий конкурс на посади керівників 28 державних підприємств. Повідомляє прес-служба міністерства.

В міністерстві відзначають, що процес прийому документів від претендентів значно спрощений постановою КМУ №777, над якою активно працювала команда Мінагрополітики. Процедура не потребує особистої присутності учасників конкурсу. Претенденти можуть надсилати повний пакет документів електронною поштою. В оголошенні на вакантні посади розміщена інформація щодо фінансово-економічного стану підприємства. Разом з документами, кандидати повинні надсилати і конкурсні пропозиції.

Взяти участь в цьому конкурсі може громадянин Украйни, який відповідає конкурсним вимогам. З переліком вакантних посад можна ознайомитись за посиланням Також інформацію про вакансії Міністерства та умови участі в конкурсах кандидати можуть дізнатися на сайтах work.ua, rabota.ua, hh.ua.

Нагадаємо, в Міністерстві на даний час проведено вже 109 конкурсів на заміщення вакансій керівників ДП, в тому числі ДП "Укрспирт", ДП ЗКУ, ДАК "Хліб України" та інші.

Усі конкурси відбуваються прозоро та відкрито. Зокрема, здійснюються он-лайн трансляції, організовуються круглі столи за участю експертів та учасників конкурсу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що план інвестицій в агробізнес України Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на 2015 р. перевищує 300 млн дол.