ua en ru

Міліція заявляє, що зупиняла автобус в Житомирській обл. через повідомлення про вибухівку

В Житомирській області 13 лютого співробітники міліції обшукали автобус з 19 пасажирами через повідомлення про вибухівку.

В Житомирській області 13 лютого співробітники міліції обшукали автобус з 19 пасажирами через повідомлення про вибухівку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області.
Згідно з повідомленням, автобус рухався по трасі Київ-Чоп (маршрут Київ-Рівне).

"Водієві і 19 пасажирам запропонували вийти з автобуса, щоб провести його обстеження. Після переговорів люди добровільно вийшли з салону, забравши особисті речі, і відійшли в безпечне місце. Сам транспортний засіб було доставлено на спецмайданчик, де експерти-вибухотехніки... з використанням службової собаки провели його обстеження", - додали в прес-службі.

Вибухівки в автобусі не виявлено.

"При огляді багажного відділення була виявлена коробка, яка не належала одному з пасажирів. При її огляді вибухівки не виявлено. Автобус продовжив рух за своїм маршрутом", - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначили, що поширена в ЗМІ інформація про блокування автобуса, конфлікт інспекторів з його пасажирами й виїзд до місця події учасників Евромайдана є вигаданим і не відповідає дійсності.