ua en ru

Міліція затримала чоловіка, який повідомив про мінування вокзалу у Харкові

Міліція затримала чоловіка, який повідомив про мінування залізничного вокзалу в Харкові.

Міліція затримала чоловіка, який повідомив про мінування залізничного вокзалу в Харкові. Про це повідомляється УМВС України на Південній залізниці.

"Працівники лінійного відділу на ст. "Харків-Пасажирський" УМВС України на Південній залізниці затримали 32-річного харків'янина, який надав неправдиве повідомлення про замінування залізничного вокзалу ст. "Харків-Пасажирський", - йдеться в повідомленні.

У МВС повідомляють, що з вокзалу і прилеглої території було евакуйовано понад 420 осіб. Після проведення ретельної перевірки пристроїв або вибухових речовин виявлено не було.

В ході проведення слідчих заходів міліція встановила і затримала 32-річного харків'янина, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з хуліганських спонукань повідомив про замінування залізничного вокзалу ст. "Харків-Пасажирський".

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років.

Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу, проводиться досудове розслідування.