ua en ru

На мера Львова Садового напав 33-річний місцевий житель

В Львові працівники міліції затримали 33-річного чоловіка, що напередодні ввечері скоїв два напади на мера міста Андрія Садового. 

В Львові працівники міліції затримали 33-річного чоловіка, що напередодні ввечері скоїв два напади на мера міста Андрія Садового. Про це повідомив "5 канал".

Згідно з повідомленням, обидва напади скоїв один і той же чоловік - місцевий житель. Молоду людину затримали правоохоронці в цивільному. В міліції кажуть, що той не може пояснити свої дії.

"Дана особа була відразу затримана працівниками карного розшуку Львівського міського управляння. Дана особа є встановленою і порушено кримінальне провадження за статтею 350 частини 2 Кримінального кодексу України, - заявив начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській обл. Сергій Зюбаненко

Нагадаємо, стаття 350 частина 2 Кримінального кодексу України - погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадські обов'язки, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Читайте також: На мера Львова Садового двічі напали в центрі міста

Нагадаємо, 20 липня 2013 близько 18:00 на площі Ринок було скоєно напад на Андрія Садового. Повідомлялося, що "невідомий молодий чоловік спортивної статури завдав цілеспрямований удар в обличчя. Завдяки вдалій реакції удар не викликав значного збитку". Вдруге на Садового напав той же чоловік, коли мер Львова виходив з Ратуші. Цього разу молодик накинувся на Андрія Садового зі спини. Зазначимо, що мер Львова не користується особистою охороною.