ua en ru

Міліція порушила справу за фактом спроби підриву заправки Ставицького

Міліція порушила справу за фактом спроби підриву заправки Ставицького

Міліція порушила справу за фактом спроби підриву автозаправної станції "БРСМ-Нафта" в місті Бровари Київської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Київській області.

"Близько 11 години до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника про те, що на території однієї з заправок "БРСМ-Нафта" виявлений підозрілий пакет з невідомим вмістом, зовні схожий на вибухівку", - йдеться в повідомленні.

Обстеживши пакет, вибухотехніки виявили годинниковий механізм і пристрій, схожий на детонатор, яке фахівці знешкодили. Ніхто не постраждав.

"За даним фактом слідчим відділом Броварського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, мережа автозаправних станцій компанії БРСМ-Нафта пов'язують з екс-міністром енергетики України Едуардом Ставицьким.

Нагадаємо, раніше в Києві на АЗС стався вибух.