ua en ru

Міліція порушила справу за фактом падіння в Дніпропетровській обл. легкомоторного літака, одна людина померла

Міліція порушила справу за фактом падіння в Дніпропетровській обл. легкомоторного літака, в результаті чого одна людина померла.

Міліція порушила справу за фактом падіння в Дніпропетровській обл. легкомоторного літака, в результаті чого одна людина померла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС у Дніпропетровській області.

"16 серпня до чергової частини Нікопольського міськвідділу міліції від диспетчера нікопольської станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що о 07.00 у полі поблизу біля смт. Червоногригорівка в Нікопольському районі впав легкомоторний літак, в результаті чого постраждали дві людини", - йдеться в повідомленні.

Міліція встановила, що двоє безробітних мешканця Дніпродзержинська та Запоріжжя на переробленому, незареєстрованому, двомісному легкомоторному літаку здійснили виліт з відкритого поля.

"В ході польоту власник даного літака, керуючи літаком, не вибрав безпечної відстані і під час розвороту на низькій висоті, зачепив крилом верхівку дерев лісосмуги, в результаті чого було втрачено управління літаком і цей літак впав на землю. В результаті падіння літака чоловіки отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в реанімаційне відділення лікарні. Один з потерпілих, не приходячи до тями помер в реанімації", - додали в прес-службі.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 281 (порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 16 серпня прес-служба Держнс повідомляла про те, що в Дніпропетровській області в результаті падіння легкомоторного літака постраждали дві людини.