ua en ru

Міліція порушила справу за фактом отруєння відвідувачів кафе Львова

Міліція порушила справу за фактом отруєння відвідувачів кафе Львова Фото: міліція Львова розслідує масове отруєння людей

Лікарі надають необхідну допомогу пацієнтам

Міліція порушила справу за фактом масового отруєння відвідувачів одного з кафе Львова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"За фактом отруєння 22 осіб в одному з закладів громадського харчування, що розташований в центрі Львова, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) КК України", - йдеться в повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Наразі призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють обставини події.

Зазначимо, 13 травня у Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в період з 10.50 до 18.45 годин надійшла інформація про масове надходження в одну з львівських лікарень хворих з діагнозом "гостра кишкова інфекція".

Встановлено, що всі пацієнти 11 травня харчувалися в одному з ресторанів у центрі Львова. Хворі розповіли, що вони їли кури гриль, картопля по-домашньому, страви з рибою і з заварним кремом. Зараз лікарі надають пацієнтам необхідний комплекс лікування.