ua en ru

Міліція проводить перевірку за фактом спроби захоплення ТЦ "Барабашово" в Харкові

Міліція проводить перевірку за фактом спроби захоплення ТЦ "Барабашово" в Харкові Фото: ТЦ "Барабашово"

Співробітники МВС не зафіксували порушень порядку

Міліція проводить перевірку за фактом спроби захоплення невідомими ТЦ "Барабашово" в Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"Сьогодні в деяких ЗМІ з'явилася інформація про нібито захоплення торгового центру невідомими особами у військовій формі. Головне управління МВС України в Харківській області повідомляє, що 20 жовтня в 12-40 в міліцію надійшов дзвінок від громадян щодо конфліктної ситуації між відвідувачами ринку. Для перевірки на місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського райвідділу міліції", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що на території Центру перебували представники громадської організації "Сотня Лева" у кількості близько 30 осіб.

"Вони разом з працівниками служби безпеки ринку здійснювали обхід з метою з'ясування проблемних питань у роботі підприємців, адже до організації нібито неодноразово надходили скарги від продавців", - заявили в міліції.

При цьому міліція порушень порядку не зафіксувала, проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, голова правління групи компаній "АВЕК" Андрій Колос повідомив, що у Харкові невідомі особи у військовій формі без розпізнавальних знаків намагалися захопити ТЦ "Барабашово".

"Люди у військовій формі без розпізнавальних знаків у великій кількості, близько ста осіб, здійснили певні дії в торговому центрі "Барабашово". Зайшовши за умовної незрозумілою скаргою кого з підприємців, вони намагалися здійснити захоплення контролю над ТЦ "Барабашово", - повідомив він.